En
Universitatea Tehnică a Moldovei, Str. Studenților 9/9,
Bloc de studii 5, Chișinău, Republica Moldova
17 - 18 Octombrie, 2024
10:00

Despre Conferință

image

Conferința Internațională Tehnologii Moderne în Industria Alimentară prezintă cele mai bune practici din lume și oferă un forum unic pentru a explora spectrul complet în cercetarea alimentară, de la elementele esențiale nutriționale la securitatea alimentară, gestionarea și avansarea tehnologiilor de procesare. Ne propunem să ne restrângem pe nișa științifică și să ne conectăm cu experții din domeniul dvs.

image

Conferința Internațională Tehnologii Moderne în Industria Alimentară este proiectată în principal pentru a oferi metode diverse de abordare a temei „ Promovarea sănătății și îngrijirea alimentelor” și a explora progresele în cercetare și educație, precum și o gamă largă de alte subiecte.

Domeniul nutriției nu numai că a ajutat la dezvoltarea în diferite ramuri a științei și tehnologiei, dar a contribuit, de asemenea, la îmbunătățirea calității vieții umane. Toate acestea au devenit posibile odată cu apariția numeroaselor descoperiri și invenții care au dus la dezvoltarea diferitor aplicații moderne.

Pe parcursul anilor au avut loc multe progrese. Mai multe tehnologii actuale au adăugat o nouă dimensiune în domeniul nutriției. Acest lucru va permite oamenilor de știință să găsească răspunsurile pe care le-au căutat. Antreprenorii de afaceri o pot aduce pe piață, iar studenții se pot inspira să învețe mai multe și să lucreze în beneficiul omenirii.

Secții & Domenii

  • 1. Ingineria și Tehnologia Alimentelor
  • 2. Securitate Alimentată și Nutritie
  • 3. Chimie Alimentară, Oenologie și Biotehnologii în Industria Alimentară
  • 1. Alimente funcționale
  • 2. Cercetări în nutriție
  • 3. Ingineria alimentelor
  • 4. Tehnici de procesare a produselor alimentare și ambalare a alimentelor
  • 5. Securitatea și calitatea alimentelor
  • 6. Suplimente nutritive și dietetice
  • 7. Toxicologia alimentară
  • 8. Ingineria alimentară și agricolă
  • 9. Tehnologia produselor alimentare
  • 10. Microbiologia produselor alimentare
  • 11. Chimia alimentară
  • 12. Aplicații a Biotehnologiilor în Industria alimentară

Înregistrează-te

Termenul limită de înregistrare 20 Septembrie, 2024
Organizatorii conferinţei MTFI-2024 salută prezentarea articolelor în limba engleză.




Comitet 2024

  • BOSTAN Viorel Universitatea Tehnică a Moldovei, Chișinău, Republica Moldova
  • RESITCA Vladislav Universitatea Tehnică a Moldovei, Chișinău, Republica Moldova
  • STURZA Rodica Universitatea Tehnică a Moldovei, Chișinău, Republica Moldova
  • GORE Ecaterina Universitatea Le Havre, Normandia, Franța
  • COVASA Mihai Colegiul de Medicină și Științe Biologice, Suceava, România
  • NISTOR Ileana-Deniss Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, România
  • PINTEA Adela Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară, Cluj-Napoca, România
  • SANIKIDZE Tamar Universitatea de Stat „Ivane Javakhishvili” Tbilisi, Tbilissi, Georgia
  • MORI Guido Universitatea IUL, Italia
  • ILKAY Sensoy Universitatea Tehnică din Orientul Mijlociu, Ankara, Turcia
  • SORAN Loredana Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Tehnologii Izotopice și Moleculare, Cluj-Napoca, România
  • GAINA Boris Academia de Științe a Moldovei, Chișinău, Republica Moldova
  • GHENDOV-MOŞANU Aliona Universitatea Tehnică a Moldovei, Chișinău, Republica Moldova
  • CEPOI Liliana Institutul de Microbiologie și Biotehnologie, Universitatea Tehnică a Moldovei, Chișinău, Republica Moldova
  • PADUREANU Vasile Universitatea Transilvania din Brasov, Brasov, Romania
  • OROIAN Mircea Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava, România
  • NEDEFF Valentin Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, România
  • DINICA Rodica Universitatea „Dunarea de Jos”, Galați, România
  • COTEA Valeriu Universitatea „Ion Ionescu de la Brad” din Suceava, România
  • CECLU Liliana Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu”, Cahul, Republica Moldova
  • DESEATNICOVA Olga Universitatea Tehnică a Moldovei, Chișinău, Republica Moldova
  • BALANUTA AnatolUniversitatea Tehnică a Moldovei, Chișinău, Republica Moldova
  • SUBOTIN Iurie dr., conf. univ.
  • CHIRSANOVA Aurica dr., conf. univ.
  • SIMINIUC Rodica dr., conf. univ.
  • DRUŢĂ Raisa dr., conf. univ.
  • PALADI Daniela dr., conf. univ.
  • ŢISLINSCAIA Natalia dr., conf. univ.
  • CATERENCIUC Svetlana dr., conf. univ.
  • CAPCANARI Tatiana dr., conf. univ.
  • BULGARU Viorica dr., conf. univ.
  • NETREBA Natalia dr., conf. univ.
  • POPESCU Liliana dr., conf. univ.
  • BOEŞTEAN Olga dr., conf. univ.
  • SUHODOL Natalia dr., conf. univ.
  • MACARI Artur dr., conf. univ.
  • ZGARDAN Dan dr., conf. univ.
  • BALAN Mihail dr., lector univ.
  • RADU Oxana dr., lector univ.
  • MELENCIUC Mihail dr., lector univ.
  • DIANU Irina inginer

Cerințe de Oformare

Rezumatele vor fi prezentate în formatul “*.doc”:

  • format A4, limba: engleză;
  • volum 1 pagină completă.

Structura rezumatului trebuie sa corespundă mostrei propuse.


Rezumatele vor reflecta: actualitatea temei, scopul lucrării, problemele şi descrierea soluţionării lor, noutatea şi originalitatea rezultatelor obţinute.



Taxe de Participare

Fără taxă de participare.

Programul Conferinței

Programul conferinței nu este disponibil la moment.


Înregistrare

Termenul limită de înregistrare 20 Septembrie, 2024
Înregistrarea preventivă a participanților poate fi realizată doar prin îndeplinirea formularului de participare de mai jos.

Date Participant


* Poziții obligatorii

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Date Abstract


*
*
*
*
*


*
*
Mărimea fișierului max. 4MB, format *.doc

Culegere abstracte ale Conferinței

Culegerea de abstracte ale Conferinței nu este disponibilă la moment.


Contacte

Universitatea Tehnică a Moldovei, Facultatea Tehnologia Alimentelor,
str. Studenților 9/9, Chișinău, MD-2045, Republica Moldova

+373 22 509-970;

mtfi@fta.utm.md